Vovve har blitt sjuk
onsdag 24 juni 2009 @ 06:52 | Allmänt

Midsommaren firades i Finland. Tog med Nicklas till mitt Finland, och där har vi myst på. Kändes ändå skönt att komma iväg hemifrån. För här i lägenheten råder det bara kaos. Har börjat packa ner hela mitt liv i kartonger nu. Nästa vecka gäller det. Håller på att kolla upp om det går att få nycklarna redan på måndag istället för onsdag. Hade som varit perfekt, man hinner ju göra ganska mycket på två dagar! Hoppas det fungerar bra! :-) Börjar längta en aningens nu. Har i alla fall mitt sista skift idag, sen semester i nästan 3 veckor. Ska bli sååååååå härligt!

Lilla vovven har gått och blivit ganska så sjuk också. Trodde han hade ont i något ben eller så efter helgen, men det visade sig igår hos veterinären att han har hjärnhinneinflammatin. Så nu gäller det att få han att reagera på kortisonet och antibiotikan han fått, samt att han äter och dricker i stora mängder. Hans feber har då i alla fall gått ner från 41 till 39 sen igår. Så lite piggare är han även om han har ont, så ont. Stackars vovven!

2 kommentarer
 1. 2021
  Sara | onsdag 24 juni 2009 @ 20:44

  Krya på vovven! :flower: Och lycka till med flytten nu!


 2. 2022
  Anna-Maria | torsdag 25 juni 2009 @ 22:01

  Aj aj! Hjärnhinneinflammation är inte kul, det vet jag av egen erfarenhet. Stackars vovve! Hoppas han piggar på sig fort och att flytten går smidigt! :)
  Kram


Skriv en kommentar