Nya tapeter i oktober först
tisdag 16 juni 2009 @ 12:36 | Inredning

Ringde för att kolla när dom tänker skicka målare till vår lägenhet så vi får upp dom nya tapeterna. Först i oktober! Vilken tid det ska ta.. Och självklart fick man heller inte plocka ut grejerna och göra det själv, utan isåfall blir det på egen bekostnad. Så ja, vi får väl helt enkelt ta och leva med framförallt den där fula sovrumstapeten. Hallen och vardagsrummet gissar jag i alla fall att vi gör själva på en gång, där fick vi ju ingen omtapetsering.

Nu börjar det förresten närma sig med stora steg. Jag har sju arbetsdagar kvar. Idag, imorgon, torsdag. Söndag, måndag, tisdag och onsdag. Ska bli skönt med lite semester. Spännande att få ta sig ner till Umeå och göra sig i ordning i lägenheten. Även om man nu inte får samma ordning som man hade fått om man fick det omgjort på en gång. Men men. :-)

Skriv en kommentar