Lägenheten
lördag 30 maj 2009 @ 23:54 | Inredning

Vi var och tjuvkikade på lägenheten i Umeå förra helgen. Var världens finaste område, och huset såg riktigt mysigt ut. Byggt 1995 så inte alls gammalt. Var egen ingång med förråd just utanför dörren. Hann bara springa in några få minuter för att se insidan. Vi tyckte inte alls om golvet, vilket var likadant i lägenhetens alla rum. Även tapeterna ville vi byta ut. Toaletten behöver en liten ommålning, och köksluckorna vet jag inte vad vi ska göra åt. Dom var träfärgade, inte alls så läckert.

Lägenheten är besiktad nu i onsdags, och det enda vi får är nya tapeter i båda sovrummen och köket. Resten blir att ordna själv. Vi har funderingar på att lägga klickgolv i samtliga rum. Behöver inte bli så dyrt. Men det blir lätt värt det ändå. Man ska ju trivas trots allt! :-)

Nu längtar jag och väntar. 1 juli är den vår. Vi har tagit semester 2 veckor tillsammans, så det blir att fixa upp lägenheten, flytta in och bo in den innan vi åker upp igen och fortsätter jobba. För som det ser ut blir vi här uppe tills hösten i alla fall.

2 kommentarer
 1. 2013
  Sara | måndag 1 juni 2009 @ 20:09

  Det blir nog bra att fixa det lite så det blir som man vill ha det. :flower:


 2. 2015
  Anna-Maria | tisdag 2 juni 2009 @ 14:18

  Åh vad kul! Fixa med lägenhet är riktigt skoj! :)
  Hoppas ni får det så ni blir nöjda och trivs bra! :)
  Kram


Skriv en kommentar