April, april…
onsdag 1 april 2009 @ 14:43 | Allmänt

Känns som en härlig vecka. Framförallt som en härlig dag. Har haft kort dag, fick till och med gå hem en timme tidigare. :-) Solen skiner, snön smälter ute och det börjar likna en vår. I måndags var jag & Nicklas och fotograferade oss hos Johanna på Profoto. Än har vi inte sett några bilder, men vi hoppas det blev några riktigt fina bilder. Kul att ha kvar ju. :-) Vi toppade måndagen med att skaffa oss nya mobiler. Eller ja, det var faktiskt Nicklas som stod för det köpet och jag är riktigt nöjd med min nya telefon. Det är tur att man har en sådan underbar pojkvän. ;-) Kan ju säga att mobilen kom väl till pass med tanke på att den förra brusade sönder öronen på både mig och den andra i luren.

Har just plockat fram alla dokument som behövs för lite engelskaplugg. Dags att sätta fart ju! Nationella proven börjar om någon vecka och jag är inte ens klar med alla dessa uppsatser jag ska skriva innan dess. :blink:

sonyericsson
Nya kärleken – Sony Ericsson W902

En kommentar
  1. 1997
    Sara | onsdag 1 april 2009 @ 20:28

    Vad kul med en ny mobil! :love:


Skriv en kommentar