Störst av allt är kärleken
fredag 20 mars 2009 @ 20:35 | Allmänt

Tack älskling för att jag fick sova i dina armar i natt. Mot ditt varma bröst. Den plats där jag känner mig som tryggast. Hos den som gör mig hel. Och som får mig att känna mig behövd & älskad. Det jag känner för dig är så stort och du gör mig så lycklig. Det är underligt hur jag ständigt längtar efter dig. Och hur saknaden gör så ont när vi är ifrån varandra. Och jag bara vet, att vi är menade för varandra, att framtiden är vår. Jag älskar dig Nicklas, nu och för alltid.

Är för övrigt med och tävlar om en fotografering. På Profoto hos duktiga Johanna.

En kommentar
  1. 1994
    Johanna | måndag 23 mars 2009 @ 12:38

    Hej
    Vad roligt att ni skulle vilja bli fotograferade, jag har väntat ganska länge på att något par skulle vilja ta avslappnade bilder av sig själva tillsammans. Och om ni vill och jag får använda bilderna på internet och som visning så får ni en fotografering inkl. 1 st förstoring redan nu så snart ni har möjlighet:).
    Mvh/Johanna Profoto


Skriv en kommentar