Vi andas i en dröm
fredag 6 mars 2009 @ 12:57 | Skola/Jobb

Sitter och filar det sista på den där engelska recensionen jag hållt på med i flera månder. Tragisk man är. Ska försöka maila in den idag i alla fall, och få en ny bedömning av engelska läraren. Men tror det är hopplöst. Hon är själv ursprungligen från England och hon har aldrig talat svenska med mig. Hon verkar ha alldeles för höga krav, och trots att jag betalat in pengar för en prövning så har hon öst på mig hela engelska kursen och dess uppgifter. Undrar om det är meningen att det ska vara så. En särskild prövning är väl trots allt menad att man ska kunna klara en kurs i ett enda moment, eller?

Nåja, ska läsa igenom den några gånger till och leta fel att rätta. Sen blir det jobb klockan 2. Har kvällshelgen i helg. Hejja! :-)

2 kommentarer
 1. 1989
  thinki.se | lördag 14 mars 2009 @ 14:41

  Inne med en lördagskraaam.


 2. 1990
  Anna-Maria | söndag 15 mars 2009 @ 12:15

  Vad duktig du är som sliter med alla prövningsgrejer! Jag håller tummarna att du kommer in på läkarlinjen till hösten! :)
  Hoppas du haft en trevlig helg trots jobb!
  KRAM!


Skriv en kommentar