November
lördag 1 november 2008 @ 11:18 | Allmänt

Det börjar bli riktigt isande kallt ute nu. Vaknade upp till närmare 13 minus grader imorse. Solen skiner dock, himlen är klarblå. Ser ganska mysigt ute trots allt. Ska strax ta en tur med Amaroq innan det är dags att skrapa bilen och sedan styra mot jobbet. Kom på att hela veckan bara rusat iväg. Känns som att jag var och gjorde högskoleprovet igår, men det är ju en hel vecka sen. Tror att tiden rusar mest för att jag har Nicklas här. Det känns så himla mycket bättre än när han inte är här. :-) Fast det är ju kanske inte så oväntat. ;-)

November har det också hunnit bli. Mysigt. Hoppas snön lägger sig snart, och sen är det inte allt för långt bort till julpyntning och tomtar. I löööv it!

2 kommentarer
 1. 1863
  Sara | lördag 1 november 2008 @ 18:48

  Brr, vad kallt! Här har vi inte fullt lika kallt men det var -5 grader nu i kväll… höll på att frysa ihjäl :lol: Tar väl ett tag innan man vänjer sig… Vi har ju lite snö här så lite vinterkänsla blir det ju. Hoppas du får en mysig helg!!


 2. 1864
  Matsdotter | måndag 3 november 2008 @ 11:18

  Hej Hej! Trevligt att du hittade till min blogg då och utomlandsutdier är helt klart ett alternativ för att förverkliga sin dröm.
  Många som väljer denna vägen, har en kusin som pluggar läkare i ungern faktiskt och läkarprogrammet finns även här i kosice.
  Du kan ju assa mig på msn om du vill måste nämligen rusa mot skolan nu.
  Ha de bra!


Skriv en kommentar