Allt och lite till
måndag 20 oktober 2008 @ 16:49 | Allmänt

Vilket hallihallå det var utanför polishuset och tingsrätten idag när jag promenerade hem från jobbet. Så himla skönt att veta att polisen har tagit rätt man, och att han nu kommer få sitt straff för det han gjort. Hoppas bara att han “kommer på” var han gjort av kroppen så att Carolins familj kan få ro genom att få begrava henne. Känner även medlidande för mannens familj som inte kan ha det så lätt just nu.

Och över till andra grejer. Har hunnit städa när jag kom hem. Riktigt skönt. Nu håller jag på med lite mat så det är färdigt tills älsklingen kommer hem. Sista kvällen innan han åker hem igen så det gäller att passa på att mysa. Ska tända lite ljus och grejer. Myspys! Och det verkar bli ytterligare en hel vecka utan honom. Det är hårt, känns som evigheter, och jag är lika ledsen varje gång han åker. Bara att bita ihop, vi ses ju igen trots allt.. :-)

I helg blir det högskoleprov. Redo eller ej, men jag är anmäld och ska göra det. Få se hur det går den här gången. Förhoppningsvis lite högre resultat än sist. :-)

En kommentar
  1. 1859
    Linda | onsdag 22 oktober 2008 @ 15:30

    Lycka till på provet!


Skriv en kommentar