Du är den som får mig le
fredag 17 oktober 2008 @ 11:20 | Allmänt

Blev en riktig myskväll med ljus igår. Känns så mysigt att kunna tända ljus i mörkret och bara sitta inlindad i en filt i soffan. Att bara kunna göra ingenting. Lyssna på en blandning bra musik och bara känna lugnet. Sådant är härligt! :-) Sen kom såklart älskling hem också, så det kändes ännu bättre. Att ha någon att luta sig mot, att krama om. Gud vad jag älskar närheten till honom. Och gud vad jag älskar honom. Ibland kan jag komma på mig själv att sitta/ligga och titta på honom. Och känna att ‘hur är det möjligt att tycka om någon så här mycket’. Känslan som sköljer över en just i det ögonblicket är så stor, och det måste vara det härligaste man kan känna. :-)

Idag jobbar jag kväll, likaså imorgon. Veckorna flyger bara iväg, tyckte jag nyss hade min kvällshelg, men tydligen har 4 veckor redan passerat. Väntar på mamma just nu, vi ska fara förbi Dollarstore en sväng. Jag behöver köpa nya akrylfärger och en ny målarduk. Måste måla en ny tavla. Kommer aldrig duga med den jag målade igår. Och även om den är så ful, så ful, så kanske jag fotar den och lägger in en bild här på önskan. Ni kommer skratta. :-)

Näe kanske borde skynda ut med Amaroq en sväng så han hinner rastas innan mamma plockar upp mig.

3 kommentarer
 1. 1847
  Anna-Maria | lördag 18 oktober 2008 @ 01:05

  Åh den känslan du beskriver vill jag känna igen! Det var länge sen det fanns hos mig. Hoppas du får en riktigt trevlig helg trots kvällspass!!!
  KRAM!


 2. 1848
  Lisa | lördag 18 oktober 2008 @ 22:36

  Jag tror nog din tavla är TUSEN ggr finare än vad jag nånsin kunnat åstakomma, så.. VISA! :)


 3. 1857
  Linda | måndag 20 oktober 2008 @ 17:12

  Åh vad mysigt det du beskriver är :) Tända ljus, bra musik och mys i soffan med den man älskar är det bästa som finns! Jag vill gärna se tavlan!


Skriv en kommentar