Skolmåsten är ångest
onsdag 15 oktober 2008 @ 07:16 | Skola/Jobb

Det är onsdag och imorgon är jag ledig. Lovar mig själv här och nu, att innan ledigheten är slut så måste jag vara klar med min blyertsteckning till bilden. Måste. Gärna ska jag ha påbörjat uppgifter nummer två också. En 40×60 cm akryltavla. Huff. Bör väl också ta och ringa den där handledaren till fotot också. Och kanske även skriva färdigt två texter jag påbörjat i engelskan. Alla dessa måsten som hänger över mig. Skönt blir det till jul om jag lyckats med alla betygen, få släppa lite stenar. :-)

2 kommentarer
  1. 1841
    Linda | onsdag 15 oktober 2008 @ 19:45

    Usch ja, inte roligt med skolångest (eller ångest över huvud taget för den delen…). Men se till att ha lite ledigt också på din ledighet :) Jätteviktigt!


  2. 1845
    Mia | onsdag 15 oktober 2008 @ 21:31

    Huva dej….inge kul!Men till helgen kan du ju få träffa oss….lite roligare!!!


Skriv en kommentar