Söndagen kom trots allt…
söndag 12 oktober 2008 @ 10:03 | Allmänt

Gårdagen bjöd på en riktigt mysig lördag på hemmaplan. Var som ett tag sedan jag var hemma en ledig helg så jag passade på att göra saker i massor. Hade bland annat Tindra med mig hela dagen. Vi var ute och lekte i lekparkerna, hann med en fika på stan tillsammans med Linda och hennes vän, hälsade på hos lilla Märta, och sen avslutade vi med tacos hemma hos mamma. Sen på kvällen när Tindra också hade farit hem så hittade Johanna, Elin och Cissi hit. Så vi vinade lite, eller ja jag cidrade lite, och spelade spel. Riktigt trevligt med tanke på att man knappt annars ser Elin. :-)

Idag blir det jobb igen. Sen är det bara måndag, tisdag och onsdag. Och sen är förhoppningsvis älskling här igen.

En kommentar
  1. 1839
    Anna-Maria | söndag 12 oktober 2008 @ 15:33

    Vilken mysig helg du verkar haft! :)
    Hoppas dagarna går snabbt tills du träffar din älskling igen! :)


Skriv en kommentar