And if I don’t need your touch why do I miss you so much
fredag 29 augusti 2008 @ 08:37 | Allmänt

Kom hem igår efter en nio timmars lång dag på jobbet, och jag var slut. Helt slut. Bäddade ner mig i soffan och sträcksåg två filmer. Sen var det drömmarnas värld som väntade. Och jag har sovit djupt, och skönt. Även om jag har svårt att somna ensam nuförtiden. Konstigt. :-) Ska fixa ytterligare en nio timmars dag idag, men sen blir det en ledig helg. Välförtjänt och efterlängtad. Som vanligt flyr jag iväg, med destination Kiruna. Kanske inte så oväntat kanske. ;-)

En kommentar
  1. 1820
    Anna-Maria | fredag 29 augusti 2008 @ 09:26

    Åh sådär mycket jobb kan inte vara kul! Och visst kan det vara svårt att somna ensam när man är van vid att få sova i sin älsklings famn. :)
    Kram!


Skriv en kommentar