Sjuttonde augusti tvåtusenåtta
söndag 17 augusti 2008 @ 13:10 | Allmänt

Tänkte börja med att tacka alla som grattade mig på min födelsedag. Tack även för alla fina presenter och blommor. Var en riktigt fin dag med mycket besök och gott fika. :-) Blev mest pengar och presentkort. Ganska så bra att själv få lägga pengarna på sådant som behövs. Jag har bland annat beställt mitt efterlängtade makro-objektiv nu. Hoppas det kommer imorgon. :-)

Har nyss kommit hem från ett par dagar i Finland med Nicklas. Riktigt mysigt har det varit. Man känner verkligen när man åker iväg så där att man kan slappna av och tröttheten infaller direkt. Det är som att man inte riktigt har tid att känna efter när man är hemma. Då är det oftast full fart och raka rör. Som nu. Jobbet väntar alldeles strax och nu är det ett tag kvar till ledighet igen. Vardag, vardag.

2 kommentarer
  1. 1817
    Sara | måndag 18 augusti 2008 @ 09:48

    Vad kul att du fick en bra födelsedag! :flower:


  2. 1818
    David J | torsdag 21 augusti 2008 @ 09:56

    Grattis på dig! I efterskott:)


Skriv en kommentar