Slut på semestertiderna!
söndag 10 augusti 2008 @ 21:07 | Allmänt

Jaha, då var det även dags för mig att säga att semestertiderna tog slut. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller, och det är med blandade känslor. Har inte alls haft tid med att bara vara hemma, ta det så lugnt så man hinner dö av tristess. Så trist så man till och med längtar tillbaka till jobbet. Fast visst ska det bli lite skönt med vardag, att få träffa sibyllingarna igen vareviga dag. ;-)

Förresten så var jag i Stockholm i helg. Åkte iväg i fredags och kom hem idag. Träffat Lily och hennes syster, samt deras pojkvänner. Sprungit i affärer. Vandrar i gamla stan. Och framförallt sett Lars Winnerbäck. En underbart kväll även om väntan var lång, och vi hade väldigt onda fötter i slutändan. Hamnade längst fram, och vad mer kan man säga. Lasse är ju Lasse. :-)

En kommentar
  1. 1808
    Sara | måndag 11 augusti 2008 @ 15:23

    Hoppas det går bra att komma tillbaka till vardagen och jobbet igen!


Skriv en kommentar