Come take a breath, make this moment last
lördag 5 juli 2008 @ 09:31 | Allmänt

Hann bara blinka så rusade nästan hela den här veckan. Har mest varit jobb för min del, men även en sväng till Kiruna. Svårt att hålla sig borta ibland. ;-) Har varit några riktigt fina sommardagar här också, men med min vanliga tur så har jag haft långa skift som sträckt sig över hela dagarna. Kul, not. Men nu är det inte långt bort till semester i alla fall. :-)

Har ledig helg nu, och ska strax åka iväg till Kalix med pappa & co. Skönt att komma bort ett tag, längtar lite någonstans tror jag. :-)

En kommentar
  1. 1758
    Sara | söndag 6 juli 2008 @ 10:56

    Hoppas du får fint väder även på din semester! Jag har haft en bra första ledig vecka med en hel del sol och värme. Även om helgen varit mindre bra med massa regn. Skönt ändå med lite omväxling…


Skriv en kommentar