Finland
onsdag 21 juni 2006 @ 07:27 | Resor

Känner mig trött som en björn. Har nog sömn som hade räckt en hel vinter just nu. Ska strax åka iväg till Finland (vår stuga) och tillbringa resten av veckan där. Ska bli oerhört skönt ändå, då jag ej orkar/vill röra mig utomhus här hemma och det börjar gå mig på nerverna. Det är ju faktiskt dötrist att bara göra ingenting hemma! Så nu kommer jag mig iväg, och dessutom har jag längtat efter det här sedan förra året då jag ej hann ta mig till Finland under hela sommaren.

Så ha en fin midsommar! :) Jag är hemma på söndag igen…

5 kommentarer
 1. 133
  Sara | onsdag 21 juni 2006 @ 13:42

  Vad skönt! Ha en fin resa! :-) Hoppas ni får en fin midsommar där borta. Kram


 2. 134
  Vickan | onsdag 21 juni 2006 @ 22:14

  Hej!

  Kikar in en snabbis för att önska er en fin midsommmar! Här blir det dans och givetvis sill till maten, håller tummarna för att vädret skall bli något sånär så man kan dansa kring stången också =)

  Min sida har flyttat webbhotell nu, så numer finner du mig här http://www.zoega.se Bygatan stängs sista juni och försvinner för gott sedan. Kika gärna in och byt ut länken och ändra koden till länkbilden.

  Kramis Vickan :f


 3. 136
  Jessica | fredag 23 juni 2006 @ 01:35

  Skönt att komma bort lite förstår jag. Hoppas du har en härlig midsommar! (Och hoppas det är bättre med ögonvärken) Kram


 4. 137
  Mickan | fredag 23 juni 2006 @ 12:38

  Ha det så trevligt i Finland och hälsa till min släkt där borta. ;) Hihi.
  Trevlig midsommar!
  Kram


 5. 138
  Trollis | lördag 24 juni 2006 @ 23:05

  Hoppas du är bättre i lilla ögat nu gumman. Har tänkt på dig. Stackare. Jobbigt *kramar*


Skriv en kommentar