Operationen
måndag 19 juni 2006 @ 21:08 | Allmänt

Somnade sent inatt, hade sovit några timmar under kvällen. Trots att jag ville sova vidare när klockan ringde halv sju imorse så var det bara att kliva upp. Kom till sjukhuset och klockan 8 fick jag träffa läkaren som skulle operera mitt öga. Sedan var det dags för förberedelserna. Fick först en bedövningssalva rätt i ögat som sved enormt. Därefter ett antal sprutor i ögonlocket, ungefär lika många vid ögonbrynet och så några i pannan. Dessa var verkligen obehagliga, tog ont och sved. Men sedan var det lugnt. Självaste operationen tog en timme och det var givetvis obehagligt då han var och donade i ögat. Men sedan var det över. Åkte hem sedan vid 10 tiden. Bedövningen började släppa och det gjorde rätt ont. Har ganska svullet öga och är något blå. Hoppas det går ner sig ganska snart. Kan i alla fall säga att jag knaprat alvedon denna dag, och jag väntar på att få ta dom sista två innan det är sängdags (om jag nu kommer kunna sova, har sovit i flera omgånger hela dagen).

Och idag lyfte planet mot Ayia Napa för Mathilda. Åh vad jag är avundsjuk ändå! Men jag har blivit lovad många rapporter så jag är nog ganska nöjd ändå. ;-)

4 kommentarer
 1. 129
  Ellen | måndag 19 juni 2006 @ 23:38

  Åh, det verkar läskigt det där. Men hoppas det blir fint & bra när det läker.
  Kramkram


 2. 130
  Jessica | tisdag 20 juni 2006 @ 00:57

  Jag förstod aldrig att du skulle opereras så snart, men det är ju skönt att det verkar ha gått bra i alla fall. Hoppas på ett fint resultat när det är läkt ordentligt.

  Jag skickar iväg ett privat inlägg i gästboken med lösen snart.

  (Jag är förresten också väldigt avundsjuk på Mathilda..hrm)


 3. 131
  Sara | tisdag 20 juni 2006 @ 17:28

  Skönt att det gick bra. Hoppas det läker snabbt nu allting och att det blir bättre. Kram på dig!


 4. 132
  Anna | tisdag 20 juni 2006 @ 19:54

  skönt att höra att op:n gick bra ändå! Jag vet hur det där bedövningssprutorna känns! Eftersom jag själv har gjort 7 läppoperationer med lokalbedövning, det var/är ingen hit. Men de 3 senaste gångerna fick jag väldigt mycket lugnande och annan trevlig medicin.
  Hoppas du känner dig bättre…

  Kram


Skriv en kommentar