Alla ögonblick vi jagar
onsdag 27 februari 2008 @ 00:04 | Allmänt

Har gått med en konstant huvudvärk ända sedan jag klev upp imorse, och ingen av dom ipren jag hunnit stoppa i mig verkar bita. Fast jag ska inte klaga, känner mig nöjd över vad jag ändå hunnit åstadkomma idag. :-)

 Jag var upp första svängen vid sju då jag var ner i tvättstugan och slängde i två maskiner. När jag kom upp igen la jag mig i sängen och somnade genast om. Hoppade sedan upp ur sängen igen vid nio, tog ytterligare en tur ner i tvättstugan för ett byte av maskiner. Därefter beslutade jag mig för att det var slutsovet, det kändes faktiskt skönt att vara uppe relativt tidigt trots en ledig dag med tanke på att solen sken som aldrig för utanför fönstret.

 När all tvätt var färdig och upphängd  tog jag mig ut på en promenad. Stannade hos mamma och skrev ut lite fakta inför min kommande rapportskrivning inom religionen. När jag ändå var i trakterna tog jag svängen förbi Coop, kollade in bokrean och handlade hem lite grönsaker. Hem och lämna varorna innan det var dags för ett tandläkarbesök. Jag var inställd på ett snabbt besök, men det drog ut på tiden och jag kom mig ut först en timme senare. Blev en promenad efter älven tillsammans med kusin innan vi avslutade med en fika på Vetehatten.

Återstoden av dagen har jag bara pulat på här hemma. Rensat lite skåp, sorterat papper, brännt ut foton på skivor och spenderat massa tid med en ny rolig upptäckt - digital scrapbooking. Det är riktigt svårt att stänga ner programmet när man väl kommit igång efter ett tag, men nu känner jag mig faktiskt trött. Har ju ändå varit en riktigt håll-igång-dag idag. :-)

Det blir fel hur man än känner
Det är så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar
Och så befängt att leta svar

2 kommentarer
 1. 1590
  Sara | onsdag 27 februari 2008 @ 17:57

  Jo men jag kikade på det där med fotoböcker tidigare och då fanns det kvadratiska 30×30 cm. Fast det är ganska dyrt har jag för mig…. Hittade nu på Fujidirekt men den kostar 600 kr!!
  Annars kan man göra en lite mindre 21×21 cm hos Ifolor som kostar 249 kr. Men inte så kul kanske om man gjort allt i 30×30 cm. Men det finns i alla fall kvadratiska.

  Kram


 2. 1591
  Lisa | torsdag 28 februari 2008 @ 02:02

  Åh, känner igen det där med att stoppa i sig massa piller o att det inte hjälper :/

  Det känns typ som jag har mensvärk, men det har jag inte för den är över. Så jag började med varmvattenflaska o sen över till lite starkare panodil jag fått av mamma. Fortfarande ont.. blä!

  Men du, nyfiken blev jag, vad är digital scrapbooking? Låter funny! ;)


Skriv en kommentar