Att börja träna igen
torsdag 21 februari 2008 @ 21:49 | Vikt/Träning

Har känt ett starkt sug efter att börja träna igen. Mest av allt längtar jag efter att få börja springa. Ute. Långt. Våren. Sommaren. Men om man tittar ut nu så ser man bara snö, och termometern visar flera minusgrader. Våren känns så långt borta på något vis. Samtidigt känns det som att den är just runt hörnet. I alla fall dom dagarna då solen skiner, himlen är blå och plusgraderna gör att det droppar från taken. Kanske jag borde skaffa mig ett gymkort och nyttja det innan det blir riktig barmark ute. Jag tror min kropp skulle gilla det. Och framförallt så tror jag att jag själv hade mått så mycket bättre av det. Psykiskt. För jag kan faktiskt lite vagt minnas hur duktig och lycklig man känner sig när man möter den friska luften på badhustrappan efter ett hårt gympass. 

Nä jag måste nog köpa det där kortet. Nu. Det är dags att skärpa sig igen. :-)

En kommentar
  1. 1588
    Kajsa | torsdag 21 februari 2008 @ 22:03

    Jag måste också börja träna.. har ju gymkort och allt. Och bor inte ens 5 minuter från gymmet… har inga undanflykter egentligen :)


Skriv en kommentar