Att vänta, sakna & längta
lördag 16 februari 2008 @ 13:10 | Allmänt

And if your heart is empty, there’s a chance you’ll find the answers in the sky… En kompis sa häromdagen att det var tråkigt att jag inte hade bloggat på hela veckan, och jag svarade henne bara att mitt hjärta är tomt. För tillfället, ja. Finns ingenting speciellt att förmedla, och när det känns så brukar bloggandet oftast bara bli en himla pannkaka. Ändå kan jag inte låta bli att lämna en liten kråka eller två…

En kommentar
  1. 1586
    Anna-Maria | måndag 18 februari 2008 @ 16:13

    Man ska bara blogga när det känns rätt. :) Annars blir det inte som man tänkt sig.

    Ja jag är jätteglad över lägenheten. Dock får jag inte lika stor som du har. :P Min blir på 27.3 kvadrat men det funkar säkert bra som första lägenhet. :) Nybyggt blir det så det blir nytt och fräscht!
    Jag längtar men samtidigt känns det läskigt. Drömde inatt att lägenheterna inte skulle ha egna tak utan bara något stort gemensamt och att tapeterna skulle vara hemska. :P


Skriv en kommentar