And I’m never gonna give you up
söndag 10 februari 2008 @ 23:07 | Allmänt, Foton

Idag har det hunnit hända mycket. Nästan mer än vad som hänt under hela veckan. :-) Vaknade upp första gången strax efter sju av att det levde om så mycket ute. Tittade ut, eller snarare försökte titta ut. Det blåste och det ven utanför fönstret och det såg ut att vara världens storm ute. Tänkte att där försvann den solen och dom fyra plusgraderna, och la mig ner igen. När jag sedan tog mig upp ur sängen vid 11-tiden så syntes det inga spår efter någon ‘storm’. Inte ens en endaste vind. Och plusgrader var det minsann, men däremot ingen sol. Bestämde mig för att kasta ut alla mattor och sängkläder, och sedan tittade Susanna förbi. Vi beslutade oss för att ta en liten promenad, och det slutade med att vi styrde kosan mot Coop. När vårt uppdrag där väl var färdigt så skiljdes vi åt och för min del bar det av hem till pappa för lunch/middag. Vem kan tacka nej till den godaste potatispalt som finns? :-)

På eftermiddagen har jag sedan hunnit med lite fotografering, barnkalas och städning.  Kan ju säga så här att jag ser fram emot att få gå och lägga mig i min renbäddade säng. Det är alltid lika härligt. Rena lakan. Mm. :-) Nu kom just Emelie förbi, så jag ska vara lite social här. Tjing!


Världens sötaste 2-åring tillsammans med storasyster.

3 kommentarer
 1. 1577
  T r o l l i s | måndag 11 februari 2008 @ 12:11

  Vilka söta syskon och SÅ lika! :flower:


 2. 1582
  Sara | måndag 11 februari 2008 @ 18:32

  Sån söt bild! :flower:


 3. 1584
  Linda | fredag 15 februari 2008 @ 14:50

  ah, helt underbart med nytvättade sängkläder :)


Skriv en kommentar