Trettioförsta januari
torsdag 31 januari 2008 @ 09:39 | Allmänt

Det ser ut att bli en fin dag idag. En alldeles klarblå himmel, och en sol som om inte allt för länge borde stiga upp ovanför trädtopparna. :-) Det blir ingen promenad i solen för min del idag, jag jobbar nämligen mitt nio timmars skift och ska snart bege mig iväg. Har bara så svårt att släppa taget om min filt, känner mig så frusen och trött idag. Hade dödat för någon timme sömn till. Nästan i alla fall. Men nu är det ju snart helg, och jag ser fram emot en ledig lördag och söndag. Och ihelg ska jag inte göra någonting alls. Verkligen ingenting. Bara vila, slöa och ta det lugnt. :-)

En kommentar
  1. 1564
    Linda | torsdag 31 januari 2008 @ 14:29

    här är det mulet som vanligt.. :( ja skönt med helg snart!


Skriv en kommentar