Mörka tider
torsdag 22 november 2007 @ 09:37 | Allmänt

Ute snöar det, och än har det inte hunnit bli riktigt ljust. Fast i och för sig så är det ju knappt så att det blir ljust överhuvudtaget. Vi har nog just gå in i den mörkaste tiden på året. Rätt mysigt faktiskt, men man blir så mycket tröttare. Åtminstone jag. Satt och tittade över till grannarna i huset på andra sidan. Pensionärerna. De som bara går hemma. Dag ut och dag in. De som får sova precis hur de vill, och ägna sina dagar åt alla de saker de önskar. De måste tycka det är underbart att veta att de arbetat färdigt i sitt liv. Idag hade jag gärna varit en pensionär. Kanske nu inte till åldern, jag menar bara att jag gärna hade hoppat över jobbet ett par dagar. Sova ut och pyssla med sådant som behövs. :-)

Har förresten fått veta att ett av mina fotografier kommer att användas i en kalender för nästa år. En bild på midnattssolen som kommer pryda junimånad. Vet själv inte om jag egentligen gillar bilden allt för mycket. Ser på den med allt för kritiska ögon. Men kul ändå. Om inte annat spännande. Min första bild som går till tryck. :-)

3 kommentarer
 1. 1485
  Maria | lördag 24 november 2007 @ 16:30

  Gratulerar. :)


 2. 1486
  Mamma | lördag 24 november 2007 @ 18:59

  Kul att dom valt din bild, var stolt över dej själv, det är då ialla fall jag ( stolt över dej)!!
  Kram älskade dotter, du är bland det bästa i mitt liv :love:


 3. 1487
  Camilla | söndag 25 november 2007 @ 15:42

  Vad roligt med din bild, grattis :wohoo:


Skriv en kommentar