Den sista och den första
onsdag 31 oktober 2007 @ 23:47 | Allmänt

Jag är lycklig. I måndags hämtade jag ut en ny kamera. Blev en uppgradering av modellen, dessutom fick jag ett dubbelt så stort minneskort då de inte hade rätt storlek hemma. Så jag är mer än nöjd nu. :-)

Idag har jag jobbat sista dagen på multi, så nu är det över. Har även hunnit fixa Winnerbäck-biljetterna och färgat mitt hår inför helgen. Imorgon börjar jobbet på Sibylla, och lagom till mitt skift slutar vid sjutiden så anländer Mathilda till stan. Börjar kännas att helgen närmar sig. Och jag kan ju säga att jag bara blir mer och mer ivrig på vad helgen har att erbjuda. :D

3 kommentarer
 1. 1460
  Mathilda | torsdag 1 november 2007 @ 02:07

  Schysst med uppgraderad modell och större minneskort. Det blev kanske lite som “plåster på såren” för all skit med gamla kameran. :)

  Ses i morgon.. nej idag. Shit. måste sova. Godnatt! hahaha.


 2. 1463
  Isabell | lördag 3 november 2007 @ 10:59

  Åhh jag vill också ha en ny kamera.. Dumma CSN-bidrag!


 3. 1465
  Trollis m/pojkar | lördag 3 november 2007 @ 22:34

  Underbart med ny kamera!


Skriv en kommentar