Back to basic
måndag 29 oktober 2007 @ 00:10 | Allmänt

Då var helgen över, utan att jag egentligen ens känt av att det varit helg. Det är verkligen så att jag totalt har tappat kontrollen på vilken veckodag det är. Har varit en helg som gått på högsta hastighet. IKEA-besök, högskoleprov, jobb, storstädning och tvättstuga. Känner att jag gärna hade haft ytterligare en helg redan här och nu. Eller åtminstone ett par lediga dagar. Men framför mig har jag nu en sju dagars lång arbetsvecka. Och under dessa dagar ska det även hinnas med ett byte av jobb. Så från och med torsdag tillhör jag faktiskt grillen igen. På obestämd tid. Känns både skoj och spännande. :-)

Jag tror nog faktiskt att det här blir en vecka att se fram emot. Framförallt helgen. Mathilda kommer hit igen, och vi ska ut och röja. Jag älskar verkligen Björnis och jag kan inte minnas en endaste gång som jag känt mig missnöjd med en fylla där, så jag tror absolut att det är en toppenkväll att vänta på fredag. Om jag är laddad? Absolut, till max. Det har jag förövrigt varit den senaste veckan. ;-)

You’re concealed but still so wonderful, so magical…

En kommentar
  1. 1459
    PELIN | måndag 29 oktober 2007 @ 21:23

    haha! kanske de gånger du beslutat dig för att sprinag ner därifrån?? :) shit. jag saknar lite den tiden..


Skriv en kommentar