En fredag på topp
fredag 26 oktober 2007 @ 22:40 | Allmänt

Blev en ganska så spontan resa till Haparanda idag. Passade på att följa med när pappa ändå skulle dit över dagen i jobb. Blev en rätt så tidig start på dagen, var faktiskt redan uppe vid fem. Och jag kan ju då också säga att jag somnade knappt 2-3 timmar före dess. Så jag är måttligt trött just nu. Ska faktiskt trippa i säng strax så jag överlever morgondagen. Högskoleprov. :|

Hursomhelst så innebar ju givetvis Haparanda ett besök på IKEA. Som vanligt hittar man jättemycket, men idag var jag faktiskt duktig på att hålla fingrarna i styr. Det blev ändå lite grejer, bland annat en hel del lila. Har varit i valet och kvalet för vilken färg jag skulle införa i mitt vardagsrum, och efter många om och men föll det sig på lila. Köpte tyg på metervara och har alltså gett mig in på att sy panelgardiner. Det ska ju gå bra, men det tar ju sin lilla tid med måttning, klippning och nålning. Lika att vara noggrann, för annars vet jag någon som kommer störa sig enormt om det skulle bli sneda gardiner. :laugh: Nåja… jag hoppas att jag hinner få i ordning allt nytt innan helgen är över. Och då lovar jag er lite bilder.

Och på tal om bilder så hade det till min stora förvåning dampit ner en värdehandling till mig i brevlådan. På en KAMERA! Allt verkar vara färdigt med försäkringsbolaget, och jag kan förvänta mig en ny kamera, troligtvis blir det väl en Canon Eos 400D, från antingen Siba eller OnOff. Lite typiskt bara att de butikerna inte finns här i närheten, men det löser sig alltid. Det enda som är viktigt just nu är att jag vet att jag har kameran att hämta. Att det löste sig. Överlyckliga jag! :)

5 kommentarer
 1. 1455
  Kajsa | lördag 27 oktober 2007 @ 10:55

  Åhh :D Vad bra att du får köpa en ny :D

  Du är föresten utmanad :)


 2. 1456
  Linda | söndag 28 oktober 2007 @ 20:27

  Vad skönt med kameran! “grattis” :)


 3. 1457
  Mathilda | söndag 28 oktober 2007 @ 20:52

  tjoohoo.. och snart kommer jag (igen) för att våldgästa ditt vardagsrum och din soffa. jag fingrar gärna på dina nya lila grejer också. :P

  SKÖNT att det löste sig med kameran. Och att det inte tog en hel livstid innan du fick något svar. Hoppas på att du kan hämta den på något smidigt (och inte allt för dyrt) sätt.

  Vi ses snart. :love:


 4. 1458
  Anna-Maria | söndag 28 oktober 2007 @ 21:47

  Åh vad bra att det fixade sig med kameran! Det är hemskt att vara utan!
  Jag upptäckte för en vecka sedan att min lilla Canon Ixus har gått sönder. Displayen var helt spräckt när jag plockade upp den en dag. Snopet! Har ingen aning om vad som hänt.
  Är det bra med dig annars? Hoppas det. :)
  Puss o kram


 5. 1462
  Lisa | fredag 2 november 2007 @ 11:27

  Yay kamera! (haha jag är så efter men det får du leva med)


Skriv en kommentar