Dagens humörhöjare
torsdag 18 oktober 2007 @ 23:53 | Musik

Vet inte varför, men vissa låtar blir bara så extra bra i bilen. Och för tillfället så önskar jag varje gång jag sätter mig att Kents Ingenting ska dyka upp. Och idag hade jag sådan tur så att den just gick igång då jag precis hunnit sätta mig i bilen, både på vägen till och från jobbet. Det kan man verkligen kalla för dagens humörhöjare. Helst efter en tolv timmars lång & tung arbetsdag. :-)

En kommentar
  1. 1447
    Kajsa | fredag 19 oktober 2007 @ 07:35

    Jag tycker dom flesta låtar blir bäst i bilen, jag älskar att köra bil ensam på kvällarna då man kan ha vilken musik man vill, hur högt man vill och sjunga hur högt man vill :P

    Men vissa låtar man är less eller hatar kan ju bli sjukt bra på krogen också en sen natt :)


Skriv en kommentar