En höstfin lördag
lördag 29 september 2007 @ 17:18 | Allmänt

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I’m standing still

Det bästa med hösten är idag. Solen och löven tillsammans – de färgar hela stan i höst. Det måste verkligen vara så att jag älskar den här årstiden. Det måste ju nästan vara den allra mysigaste tiden på året innan allting blir så himla grått & kallt. Och sättet det verkligen doftar höst på … Ooh. :)

Jag var och tittade fotboll med tjejerna idag. Jag kanske inte var allt för insatt, men jag njut i alla fall av stunden utomhus. Var faktiskt rätt så kul att ta sig ut och träffa lite folk. Känns inte som att man hinner så mycket av det annars under veckorna.

Näe, nu är det nog dags att fundera på lite mat för att mätta magen, och sen kanske jag borde ta mig en liten vila. Kommer nog aldrig annars orka hålla mig vaken fram tills kvällen.  :)

3 kommentarer
 1. 1386
  Ilhana | söndag 30 september 2007 @ 00:17

  Jättehärlig blogg du har :) Och ja, hösten är det mysigaste. Kallt utanför, mysigt & skönt inomhus. Alldeles perfekt. Speciellt oktober!

  Kika gärna in hos mig om du får tid över, och om du vill kan vi även länka varandra :) Ser fram emot att få läsa din blogg framöver!

  Vad ska du hitta på under resten av helgen då? Puss! :flower:


 2. 1395
  Linda | måndag 1 oktober 2007 @ 16:49

  Håller med, löv, sol och doft av höst är underbart!!


 3. 1408
  Trollis m/pojkar | onsdag 3 oktober 2007 @ 09:45

  Vad många inlägg jag missat *ler*


Skriv en kommentar