Tvättstuga glömd
fredag 28 september 2007 @ 00:33 | Allmänt

Den senaste tiden har jag börjat fundera vars mina hjärnceller egentligen tagit vägen. Det här är andra gången på två veckor, om ens det, som jag glömmer bort min bokade tvätttid. Inte för att jag är i akut behov av att tvätta, men jag kan ju bara gissa att tvätttiderna för helgen är uppbokade vid det här laget. Nåja, får väl springa ner imorgon och hoppas det finns en tid över åt mig. :)

Förutom denna glömska så har jag även drabbats av förvirrning Idag när jag skulle värma mat , så ställer jag in min tallrik med mat i tallriksskåpet istället för micron. Hallå liksom. :laugh:

Ska bli skönt med helg imorgon. Jag har längtat som en tok sen i söndags, och faktiskt, den här vecken gick så snabbt så jag inte ens hann blinka. Måste ta itu med lägenheten imorgon. Det ser ut som ett bombnedslag här. Det värsta bombnedslag hittills. Är nog bara att inse att jag inte kan slänga ut fler klädesplagg på golvet i hopp om att hitta kameran. Den är fortfarande på vift och hur mycket jag än önskar att den ska ligga på sin vanliga plats så gör den inte det. :puh:

Oooh förresten, igår så föddes det tre små chihuahuabebisar hos oss. SÅÅÅÅ söta, och miniminismå. :) Hade mer än gärna visat foton om jag ändå bara hade haft tillgång till min kamera…

2 kommentarer
  1. 1396
    Linda | måndag 1 oktober 2007 @ 16:51

    Haha, jag glömmer också tvättstugetiden rätt ofta, så du är inte ensam! aaaaww, kom bebisarna nu! vad roligt!


  2. 1409
    Trollis m/pojkar | onsdag 3 oktober 2007 @ 09:46

    Mina hjärnceller har lämnat mig…


Skriv en kommentar