I’m running in circles, and I’m running out of breath
tisdag 25 september 2007 @ 09:58 | Funderingar

Ibland händer det att man har alldeles för höga förhoppningar på saker och ting, och jag tror jag just varit med om det än en gång. Jag vet inte hur jag alltid lyckas, men saker som verkar finnas inom räckhåll visar sig alltid helt plötsligt ligga flera mil bort. Och oftast så känns det som att orsaken ligger i mina händer, för på något underligt sätt lyckas jag alltid skjuta saker ifrån mig. Jag har just insett att jag är hur dålig som helst på att låta saker närma sig mig. Och jag är ledsen för det. Det blir helt enkelt så att varje gång det finns något man vill ha, så vill man ha det alldeles för mycket för att det ska fungera. Gång på gång har jag tänkt att ‘nästa gång, då blir det annorlunda’, men ändå står jag och stampar kvar på samma ställe varje gång. Och just den här gången så tror jag faktiskt att det kanske redan är försent för en förändring. Men önskan om en ny riktning lämnar mig inte än…

4 kommentarer
 1. 1376
  Emelie | tisdag 25 september 2007 @ 14:14

  Det blir nog bra ska du se :flower: Nu låter jag nästan lite som du :laugh:

  MEN jag vill fortfarande inte tjata, :lol: dock få igång allt. Så kika gärna på loopia/manufrog och så, så jag kan få igång domäne och grejs och så kan jag skicka 200 spänn vilken dag som helst!


 2. 1377
  Dan | tisdag 25 september 2007 @ 15:08

  jag känner igen mig i det där, att stå och stampa på samma ställe, men jag kom ur det. kan jag så kan du :)


 3. 1378
  Dan | tisdag 25 september 2007 @ 22:20

  well… jag insåg att jag behövde lite me-time, och enda sättet att få det är att avskärma sig från saker som möjligen leder till mindre me-time. det är en skön känsla att inse att negativa saker inte påverkar dig längre, och att ingenting har nån mening.. visst efter ett tag kommer man behöva substans igen men för tillfället funkar det här sjukt bra.


 4. 1379
  Linda | onsdag 26 september 2007 @ 18:09

  vet hur det känns. fortsätt kämpa! det lönar sig i längden, även om det känns hopplöst ibland.


Skriv en kommentar