Tillbaks till Multipartner
måndag 27 augusti 2007 @ 18:49 | Skola/Jobb

Då var det klart då. Det blir tillbaks till Multipartner. Vilken lättnad alltså. Jag har ett jobb. Jag kommer kunna betala hyra och leva. :-) Blev så glad när jag såg mailet också. Helt underbart bra.

‘Hej Mikaela
Du behöver inte presentera dig mer. Jag vill att du är en av deltagarna på utbildningen nu på måndag 3 september kl.08.00 :)
Du är en duktig tjej och dig vill jag ha!! :)
Har du fler frågor är du välkommen att ringa mig.’

Så utbildningen börjar redan nu på måndag och den här gången är det kundtjänst för comhem som gäller för min del. Spännande, spännande. :)

Idag slog även Komvux upp sina portar, och jag har varit på upprop. Blev ett fullproppat schema med mina fem kurser (300 p). Har redan ändrat en av kurserna till kvällstid, sen ska jag försöka få övriga på distans. För jobba och plugga samtidigt under dagtid går ju inte. Och jag kan tyvärr inte hoppa över plugget även om jag så hade viljat. Får hoppas att det löser sig ändå. :-D

3 kommentarer
 1. 1298
  Sara | måndag 27 augusti 2007 @ 19:24

  Låter som du kommer ha fullt upp framöver! Men skönt med inkomst!! Får du även pengar från CSN då när du pluggar?! :flower:


 2. 1299
  Anna-Maria | måndag 27 augusti 2007 @ 22:38

  Grattis till jobbet! :) Vad roligt!
  Pluggandet löser sig säkert ska du se. :) Bara man kommer in i rutiner löser sig det mesta.
  Angående mina luddiga blogginlägg hoppas jag att det löser sig snart. Det känns som det. Vill du veta mer kan jag berätta på msn nån gång. :)
  När är det du flyttar nu då? Verkar jättespännande juh! :D
  Puss o kram!


 3. 1300
  David J | tisdag 28 augusti 2007 @ 07:28

  Får väl börja med ett “grattis till jobbet”:)
  Nej du, skivan blev det inget av. Folk är tydligen för snåla för att dela med sig. Var in ca 20 pers efter att jag slrev sista inlägget, men du var den enda som svarade. Tack för det:) Hittad en skön låt i “A lonely September” med “Plain White T´s”!


Skriv en kommentar