En dag på dagis
onsdag 22 augusti 2007 @ 23:07 | Skola/Jobb

Var inte allt för länge sen jag tittade förbi på expeditionen och lämnade in mitt utdrag från polisregistret. Det är ju sådant man måste lämna in om man ska få arbeta på dagis nu för tiden. Trodde inte alls att jag skulle få rycka ut som vikarie än på ett tag, men de ringde redan faktiskt i måndags. Så idag var jag första gången på dagis. Visserligen bara fyra timmar, men det är alltid en början. Det gick i alla fall jättebra, var bara 8 barn från början och när jag slutade var bara två barn kvar. Så de flesta barnen hann droppa bort där på vägen mellan tolv och fyra. Nu är det väl bara att vänta och se när jag blir utringd nästa gång igen. :-)

En kommentar
  1. 1292
    Sara | torsdag 23 augusti 2007 @ 17:51

    Vad roligt att du fått prova på! :flower: Tror det är jätte skoj (men jobbigt) att jobba med barn. Hur gamla var dom?!


Skriv en kommentar