Hjärnan har stängt för idag
onsdag 21 maj 2014 @ 22:09 | Vardagligt

Fy så trött och less jag är på allt det här pluggandet just nu. Har tenta på fredag (många sjukdomar!), och har inte alls haft mycket tid över till att plugga. Gjorde sista dagen på praktiken i torsdags och kunde i fredags sätta nosen i böckerna. Försöker plöja mig igenom sjukdom efter sjukdom, öva på gamla tentor och bara läsa, läsa, läsa. Men det finns ju så mycket annat ‘roligt’ att hitta på. Idag putsade jag vartenda fönster här hemma… :-D Hade sedan dessutom mitt första inskolningspass på boendet jag ska arbeta på i sommar. Imorgonbitti gör jag ett förmiddagspass där så blir ju endast eftermiddagen/kvällen över till plugget…och då är ju huliganerna hemma dessutom. Good luck Mikaela! :-)

En kommentar
  1. 2573
    Sandra | torsdag 22 maj 2014 @ 19:00

    Hejja hejja!

    Men vet precis hur det är när allt annat känns mer lockande, tom städning…


Skriv en kommentar