En första vecka
söndag 19 januari 2014 @ 20:32 | Vikt/Träning

En liten summering av första veckan när det gäller träningen/maten. Avklarade indoor walking-pass nummer 4 ikväll så veckans träningsmål uppnåt. Det vill säga, jag har satt upp som mål att träna 4 konditionspass per vecka. Maten har väl inte varit exemplariskt skött denna första vecka men jag har uteslutit det mesta kolhydraterna i form av bröd, pasta, ris och potatis. Gottandet är absolut nedraget sen innan men inte riktigt nöjd där än. Nya hårdare tag att jobba med från och med imorgon. :-) Inte gjort någon direkt invägning denna vecka, vägde mig bara häromkvällen när vågen ville fungera en stund. Får se om det ändå kanske blir åtminstone minus 1 kilo imorgon om jag minns morgonvägningen i all morgonstress. ;-)

Skriv en kommentar