Status: inlämnad
söndag 27 oktober 2013 @ 22:32 | Vardagligt

Såja, då andas jag ut. Har just skickat in mitt VFU-arbete. Blev klar i fredags men har låtit arbetet ligga så jag bara kunde gå igenom det lite snabbt så här någon dag senare. :-) Helgen har spenderats i renoveringens tecken. Har varit gräsligt fula gula tapeter i vårt kök sen vi flyttade in. Är ett under att jag orkade stå ut två år med dom. Nu har vi en svart/vit blomsteräng. Mycket fräschare, mycket finare. :-) Kanske lyckas fånga någon bild imorgon medan vi har dagsljus ute.

Dags för lite kvällsfika i magen, insmörjelse med Voltaren (sådan hiskelig värk i underarmarna sen slipandet i fredags…) och sen krypa ner under täcket. Är rätt trött då jag inatt inte gick och la mig förrän strax före 3, och när klockan slog 3 förflyttade vi ju oss en timme bak. Låg vaken ännu en timme till och vid 3 (igen) kunde jag äntligen somna. Men såklart hann värktabletter och gel sluta verka så sov ganska taskigt fram tills Tuva väckte oss vid halv 9.

Skriv en kommentar