Premiär i spåret
onsdag 5 juni 2013 @ 20:49 | Vikt/Träning

Känner mig nöjd över kvällens insats i spåret. 2 km på 15 minuter som premiärtur, och inte ett enda stopp eller en enda bit gåendes. Nu är det bara köra på och öka på fart och distans. Siktar uppemot 5 km, är som en lagom runda på ungefär 30 minuter. Få se när jag når dit. :-)

Har förövrigt kört igång med mitt viktrace här för 2,5 vecka sedan. Vägde in den  20 maj och hade i måndags efter 2 veckor tappat hela 5,3 kg. Bara genom att utesluta kolhydrater och att inte äta gotta. Glass är det enda tillåtna i SMÅ mängder. Är dock inte så stenhård på kolhydratsbiten för då det är middagar som ej går att utesluta kolhydraterna t.ex. pizza eller palt så är jag okej med det. Har blivit fina resultat ändå, nu ska jag bara fortsätta kämpa och ta mig ner ytterligare 27-28 kg. Låter långt bort men med många delmål på vägen ska det väl gå vägen. :-)

En kommentar
  1. 2484
    Mamma | torsdag 6 juni 2013 @ 14:00

    Sund inställning, man får ta små steg åt gången!


Skriv en kommentar