Ett hjärta i diamant
tisdag 22 maj 2007 @ 20:01 | Allmänt

I fredags var vi ett gäng tjejer som packade in oss i min lilla toyouta och begav oss ut på vägarna. Vi hamnade i Luleå där vi passade på att slösa lite pengar, även jag. Det blev hela tre tunikor, ett par leggings och ett par jeans att hänga in i garderoben när jag kom hem. :) Trots att jag var på jakt efter ett sådant där sött jordgubbshalsband så fann jag inget. Guldfynd hade just sålt slut på sina, och väntade nästa leverans först nu under denna vecka. Så typiskt. Jag hann i alla fall förälska mig i ett alldeles ljuvligt halsband på Glitter. Tyvärr var pengarna nästan slut och halsbandet kostade alldeles för mycket. Det blev helt enkelt så att jag fick åka hem utan min nya förälskelse. Men så idag kommer världens underbaraste mamma hem med ett mycket, mycket efterlängtat halsband. :melt:

Sååå fin!

3 kommentarer
 1. 1152
  Malin | tisdag 22 maj 2007 @ 23:21

  Det var en snäll mamma:)


 2. 1153
  Mathilda | onsdag 23 maj 2007 @ 10:07

  VIlket fint halsband och vilken snällis till mamma du har! :D


 3. 1155
  Cathie | onsdag 23 maj 2007 @ 12:00

  Ååh vad fint :D


Skriv en kommentar