Att våga chansa?
lördag 19 maj 2007 @ 19:12 | Foton, Funderingar

Life is not...

Life is about not knowing, having to change, taking the moment and making the best of it, without knowing what’s going to happen next.

2 kommentarer
 1. 1150
  Mathilda | måndag 21 maj 2007 @ 23:00

  Ja, man måste våga chansa. Sämre blir det ytterst sällan. Däremot kan man vinna en massa. Jag brukar tänka som så att om jag chansar så kommer det i alla fall att hända NÅGOT. Det tycker jag är bättre än att man står kvar och stampar på samma mark om och om igen. :)

  Svar:Det är sant. Vågar man inte chansa kan man heller inget vinna. Men ibland saknar jag modet. Måste försöka lära mig att finna det och använda det. För annars kommer jag nog för alltid sitta och älta över saker och ting. Vore ju himla onödigt. ;-)

 2. 1151
  Trollis | tisdag 22 maj 2007 @ 11:01

  Vacker bild…Allt blir vackert i svart/vitt *nickar* :flower:


Skriv en kommentar