Friday night
fredag 10 maj 2013 @ 22:41 | Vardagligt

Två av fem intensiva dagar avklarade. Går framåt! Har fått ha en egen patient och vågar ta lite mer och mer ansvar för denna. På söndag och/eller måndag är det dags för mig att ronda patienten själv med läkarna, lite läskigt ändå. :-) Förutom praktiken händer väl inte så mycket annat. Man kommer hem, varvar ner, myser med barnen, fixar och donar. Snart även dags att ta itu med uppgiftsskrivningen rörande praktiken. Kan bli lite trist och tungt… Näe, klockan börjar bli mycket, ska sluta upp med surret och ta mig mot sängen istället. Imorgon nalkas lite sovmorgon och så blir det ett eftermiddagspass på ortopeden.

Lill-Tuvis i sina underbara Newbie-plagg.

En kommentar
  1. 2479
    thinki.se | lördag 11 maj 2013 @ 06:07

    Finaste finaste lilltjejen ♥


Skriv en kommentar