Sorg
tisdag 2 april 2013 @ 10:04 | Vardagligt

Tisdag, vardag, Nicklas tillbaka på jobbet och Saga på dagis igen. Jag ägnar denna förmiddag åt städning, med lite hjälp av min lilla hjälpreda (som nu dock ligger ute i vagnen). Den ledsamma spellistan som jag gjorde igår är i gång och tankarna går ständigt till älskade Victor. Är så svårt att tänka honom död – borta. Jag kan höra hans röst, se hans leende och glimten i hans ögon. Kan höra hans skratt. Så ofattbart att allt det bara är borta. Att hans liv har slocknat. Att han finns någon annanstans nu. Men jag hoppas och tror att han har det bra där han är. Att han äntligen kan känna frid och glädje. Där inga ledsamheter finns och där livet aldrig är tungt. En dag kommer vi alla få träffa honom igen, men tills dess får vi leva med honom i våra minnen och hjärtan. ♥

Skriv en kommentar