Några steg fram…
lördag 19 januari 2013 @ 23:14 | Tuva, Vardagligt

Tenta gjord – check. Tenta avklarad ? Vet icket. Svårt det där. Har aldrig haft någon vidare känsla om hur det kan ha gått. Alltid lika osäkert på något vis. Men måtte jag ha klarat den. Snälla, snälla, snälla. Så kan jag senare i vår bara fokusera på praktiken och arbetet till det. :-)

I måndags började vi förövrigt med att ställa in sovtider. Uppe klockan 8 varje dag sen dess. Sen har Tuva vilat mellan c:a 9.30 – 10.30/11.00. Och vilat igen 13.30/14.00 – 15.00. Efter gröt så i säng vid 20-tiden. Och så började vi med att hon ska ner i egen säng och somna där. Vi ligger bredvid i vår säng. Längre protester under dom två första dagarna sen gick det bara bra. Somnade på typ 5 minuter efter det. :-)

MEN, så var det ju ännu dessa magiska 20 minuter. VARJE kväll efter 20 minuter har hon vaknat igen. Hållit låda i flera timmar dom första kvällarna, till 00-tiden. I torsdags somnade hon om “redan 23.30″, då hade hon alls inte fått lämna sin säng förutom ett blöjbyte. Istället låg jag bara där inne med henne och tittade tv. Och igår somnade hon  ännu tidigare – 22.20.  Idag la jag henne först vid 20.30-20.40 eftersom eftermiddagsvilan blev förskjuten på grund av badhusbesök. Vaknade som vanligt efter 20 minuter, MEN hon somnade om efter cirka 30 minuter. Wow säger jag bara. Jag hoppas det här är början på nåt bra…. :-)

Skriv en kommentar