Eländes separationsfas
fredag 14 december 2012 @ 09:10 | Tuva, Vardagligt

Började i lördags med dessa jobbiga fasoner. Dålig aptit, mammighet och extra gnällighet. Endast famnen duger. Leka på golvet, max någon minut. Sen nätterna. Till en början inte så “farligt”. Vaknade med jämna mellanrum grät, var som i sömnen nästan. Men alltså dessa två senaste nätter. Gud nåde mig. Natten till igår skrek hon nästan konstant mellan halv 3 och halv 5. Jag och Tuva placerade oss i soffan framför tvn. Att sitta där och sova i min famn har dugit annars dom senaste dagarna. Men icket. Gav till och med alvedon tillslut för jag misstänkte magont. Och samma visa inatt. Mellan 3 och kvart i 7 har hon halvsovit någon minut, vaknat med gråt och skrik, halvsovit någon minut igen osv. Kvart i sju vågade jag förflytta oss från soffan till sängen igen. Och nu är jag uppe med Saga, Tuva sover än. Några små gråt har jag hört under morgonen men hon sover än i alla fall (skönt!!!).

Premiäräter själv. Grisigt värre. Tur att man är söt i alla fall.

En kommentar
  1. 2434
    Mamma | fredag 14 december 2012 @ 16:20

    Jag hoppas du får möjlighet att vila på dagarna då när hon tjorvar med nattsömnen….men det är ju inte så lätt med en storasyster som också behöver omsorg …….


Skriv en kommentar