Mammalyx på stan
torsdag 6 december 2012 @ 14:22 | Vardagligt

Lyxade till det idag och tog på mig BH. Ja, ni läste rätt. Eftersom jag ammat har jag tyckt det varit väldigt smidigt med bara amningslinnen under amningsvänliga tunikor. De få gånger jag haft på mig BH sen Tuva föddes kan räknas på en hand. Men nu när vi bara ammar 1 gång per dygn (oftast natt/tidiga morgonmålet) behöver jag ju inte klä mig amningsvänligt längre. Skönt då det öppnar upp lite fler dörrar i garderoberna. Och så känner man sig faktiskt lite fräschare med BH på ändå. ;-) Nu är det bara att invänta vartenda kilo som ska falla av så kanske jag snart kan ha alla mina vanliga kläder som just nu bara ligger och samlar damm i garderoben.

Varit nere på stan och haft mamma/bebislunch med dom goa mammorna jag lärde känna via familjeliv då jag väntade Saga. Nu går många hemma igen med syskon så är trevligt att kunna ses igen. Idag var vi 4 mammor som sågs med 2 små systrar och 2 små bröder (alla mellan 6 veckor och 13 månader gamla). Blev som aldrig av med någon liknande föräldragrupp med Tuva. Jo, jag var på en gravidfika men sen blev det inget mer och nu är tråden dödare än dödast. Trist.

Skriv en kommentar