Skolan
onsdag 28 mars 2007 @ 18:34 | Skola/Jobb

Det rullar på igen… Jag lämnade in min romananalys idag. Tänkte att det var lika bra att avsluta hela dokumentet när längden började närma sig tre sidor. En enda rörig gröt från början till slut skulle jag tro. :laugh: Även projektarbetet är i rullning igen. Visserligen på låg fart, men man får väl börja att accelerera snart gissar jag. Bara nästa vecka kvar sen lov igen. Borde nog börja läsa på till vårat stora biologiprov så det hinner gå in i huvudet innan tisdag. Sen kanske även påbörja det där svenska arbetet som skulle varit redovisat innan jul (!). :o

2 kommentarer
 1. 1044
  Isabell | torsdag 29 mars 2007 @ 08:07

  Jag är sjuk, och har en hel del att läsa och ta igen efter bara 2 missade dagar :( Högskolan är tuff!

  Kramar


 2. 1045
  Trollis | torsdag 29 mars 2007 @ 10:47

  Mycket med skolan du. Huh. Har liksom glömt av…

  Daniel har oxå lov efter påsk!

  *kram*


Skriv en kommentar