Tuva, tanden och sömnen
onsdag 3 oktober 2012 @ 09:15 | Tuva

Tuva har haft en gnällperiod där hon varit extremt jobbig om kvällarna i närmare 2 veckor, men jag tror vi nått slutet! Hon fick sin 3:e tand i förrgår, så det är förmodligen den som varit irriterande. Men dessa kvällar alltså. Hon har varit trött, men vägrat sova. Ligga ner – absolut inte. Skrikit som en stucken gris. Alvedon har hon fått emellanåt, men ändå varit missnöjd. Hon har nog somnat efter 23 varenda kväll efter långa kamper. Hon är ännu vaken sent, men hon skriker i alla fall inge mer.

Har försökt börja styra lite på hennes dagsvila och börjar se lite rutiner. Hon sover oftast mellan 9 och 12. Äter lunch när hon vaknar. Vi har förövrigt bytt ut lunchen mot riktigt mat nu så första amningsmålet är borta. Hon äter c:a 1/3 stor burk och lite frukt efteråt. Sen vilar hon igen efter en amning, detta kring 14-15 och 2 timmar framåt. I förrgår vaknade hon 17 och somnade för natten först 23. Och igår sov hon till 16.30 och somnade för natten vid 20 (trodde jag!). Hon vaknade dock igen efter kanske 20 minuter och var vaken till 23-tiden igen.  Vet inte om hon sover för mycket på dagen ? Ska ge det några dagar och se hur det verkar. Hon är ju trots allt inte tillbaka i sina normala gängor än. :-)

Skriv en kommentar