Enjoy the silence
tisdag 18 september 2012 @ 09:21 | Vardagligt

Tyst i huset. Bara datorn som surrar. Svärmor åkte iväg nyss, Saga är på dagis och Tuvan vilar. Tystnad är ljuvligt emellanåt. Men ibland kan den bli för mycket. I lördags kväll var jag ensam med tjejerna då Nicklas och Inko var ute och kollade hockey. Båda flickorna somnade runt 21-snåret och själv kunde jag inte alls somna förrän vid 2-tiden. Oerhört pigg var jag. Kanske för att det var så tyst och stilla hemma. Kände mig nästan ensam. Vid 2 hörde jag små tassar komma och så fick jag sällskap i sängen av Saga. Som om hon visste att jag ville ha sällskap. Funderade nästan allvarligt på att lyfta över Tuva från sin säng innan Saga kom. Men när Saga kom så gnydde även Tuva till för lite nattamning och hamnade därför också i sängen tillsammans med oss. Somnade ganska omgående sen. :-)

Näe om man skulle ta och göra sig iordning nu. Jag och Tuva ska ta oss en busstur ut till Mio där Nicklas gör något jobb just nu, ska passa på att kika efter ett bord och taklampa till vardagsrummet under lunchen. :-)

Skriv en kommentar