Sömnbrist, tåg & Grace Kelly
torsdag 22 mars 2007 @ 19:10 | Allmänt

När det nu ändå ekar så tomt så kan jag ju berätta lite snabbt om tisdagens snabbvisit i Luleå. Tillsammans med Susanna hoppade jag på tåget ner mot Luleå tidigt, tidigt. Den största delen av resan spenderades funderandes och analyserandes av de senaste dagarnas händelser. Som vanligt slutade alla frågor utan svar såklart. När vi väl började närma oss vårt mål så klev tröttheten på. Vi både slocknade så fint, och vaknade till att några tyskar står och glor på oss och säger “Hallooo, Looooleoo”. Blev bara att skynda sig upp asgarvande. Vi slappade järnet hemma hos Susanna mest hela dagen helt ställda av mycket runt omkring, gjorde stan, åt en reeeeedig lunch så vi knappt orkade stå upp, klippte hår och msn:ade, lagade tacos mitt i natten, diggade musik, osv osv. En alldeles underbart sköööön dag, och även mycket trevligt trots allt. :melt:

…och heeeey! Stoor kärlek till Mika’s Grace Kelly.

2 kommentarer
 1. 1034
  Lisa | torsdag 22 mars 2007 @ 19:24

  Jag saknar att msna med dig! Jag vill ju veta allt om tornadon eller vad det nu var :O Fast jag tvingar mig själv att INTE logga in för jag har grammatiska termer att lära mig uttantill :/


 2. 1036
  Isabell | fredag 23 mars 2007 @ 15:57

  Vilken kul dag ni verkade ha haft :)

  Ja, det var tråkigt men ja. Men man har tillräckligt med sig själv så.

  Ha en bra helg!
  Kramar


Skriv en kommentar