You make me, me
söndag 16 september 2012 @ 08:36 | Vardagligt

Sitter i frukostbordet med världens bästa Saga. Visst är hon världens jobbigaste emellanåt, men hon är fortfarande den bästa. :-) Andra hälften av familjen ligger ännu i sängen och gosar. Verkar bli en fin höstdag idag, längtar ut när jag ser solen och den blåa himlen. En liten promenad kanske hade varit något, och en lekstund ute. Saga hon trampar numera som bara den på sin 3 hjuling. Innan sommaren hade hon ännu för korta ben men häromveckan så visade hon att hon nådde ner och kunde trampa själv. Full fart på de små benen. :-) Och i eftermiddag anländer svärmor/farmor.

En annan dag vid frukostbordet

En kommentar
  1. 2413
    Mamma | söndag 16 september 2012 @ 09:54

    Båda är bara bäst…..och mamman är ju inte heller så tokig :razz: !


Skriv en kommentar