Nånting underbart
lördag 15 september 2012 @ 11:20 | Vardagligt

Lördagsmys hela dagen lång. Vi tog sovmorgon till halv 9. Vaknade av att Saga sjöng i sitt rum. Är himla härligt att vakna upp till glada barn (om än hon just haft ett stort utbrott). Solen sken så fint här på morgonkvisten men nu är det rätt molnigt. Få se om vi hinner ta oss ut innan regnet (?) kommer. Bara att vänta in Tuva som ligger så gott i vår säng och sover sin förmiddagsvila.

Symaskinen har förövrigt börjat gå en hel del på sistone. Syr byxor, mössor, dregglisar och pannband. Har blivit en singoallaklänning också, blir säkert någon till. Tänkte även ta och ge mig på att sy en body med kuvertringning, och sen ett par sparkbyxor. Och inte att glömma yogapantsen till Saga och bästis Vilma. :-) En hel del på gång. Kommer upp lite bilder så småningom. :-)

Vår lilla solstråle

Skriv en kommentar