Ett stick i vardera ben
torsdag 13 september 2012 @ 17:03 | Vardagligt

Saga gick på dagis imorse, och jag tror minsann hon uppskattade det riktigt mycket efter en hel vecka utan en endaste lekkompis. Även mamman uppskattade några lugna timmar hemma. Eftersom gårdagens huvudvärk håller i sig än så passade jag på att vila med Tuva under förmiddagen. Sen innan dagishämtningen tog vi en promenad efter älven med stopp för uthämtning av Me & I paketet. Underbara äpplena! Blev förutom bodyn och byxan till Tuva en söt äppeltunika åt Saga. :-)

Hade tid på BVC idag med Tuvaliten, var dags för 5,5 månaders sprutorna. Hon väger ca 7600 gr nu och mäter kring 68,5 cm. Stora tjejen! Nu håller vi tummarna för att sprutorna inte ger några biverkningar. Hon klarade sig bra utan dom vid 3 månaders vaccinationen.

Skriv en kommentar